Aflysning af grupper

Kære alle

Vi har i SKYGGEBØRN besluttet at aflyse vores sorggrupper de næste 14 dage pga. Coronavirus, COVID-19. Beslutningen er taget af flere årsager!

Sundhedsstyrelsen anbefaler at undgå fysisk kontakt. Vores grupper er præget af fysisk nærhed – trøst, kram, børn på skødet m.m., og vi vurderer, at vi hellere vil aflyse end at fortælle børnene, at de ikke kan få et kram, hvis de har behov for det.

I vores hovedkontor i Slotsgade er der desuden omkring 250 børn, unge, forældre op pårørende på besøg i en 14-dages periode. Blandt disse mennesker er der en stor del af disse besøgende, der er ramt af kroniske eller livstruende sygdomme, hvor en evt. smitte af denne virus kan have lang større konsekvenser, end blandt den almene befolkning.

Har du spørgsmål ang. dit barns gruppe, kontakt da én af gruppelederne fra den respektive gruppe eller send en mail til Anne Bach på ab@skyggeboern.dk.

Vi vil i samme forbindelse understrege, at generalforsamlingen indtil videre gennemføres som planlagt, hvis ikke andet meldes ud, da vi ikke ser de samme problematikker i denne forbindelse. Det samme gælder alle planlagte møder samt individuelle samtaler med Jes Dige og Anne Bach.

De bedste hilsner

Hovedkontoret i Slotsgade, Aalborg