Gruppeopstart i Aalborg og København

Sommeren er forbi, og det betyder, at vores grupper i Aalborg og København er klar til at starte op i uge 34. Vi glæder os til at se alle de unge mennesker igen og høre, hvordan deres sommerferie er gået.

Desværre hærger der fortsat en pandemi i verden, hvilket nødvendiggør, at vi stadig må tage nogle forbehold til vores møder.

Vi har besluttet, at grupperne igen må mødes med det fulde antal børn, idet afstandskravet er sat ned til én meter. Vi mener dog fortsat, at det er for risikabelt at tilberede og spise mad sammen. Det betyder, at møderne som udgangspunkt er skåret ned til to timer, indtil andet meldes ud.

Gruppelederne i de enkelte grupper sender en mail ud om, hvordan det konkret vil foregå i den enkelte gruppe. Kontakt selv gruppelederne, hvis I ikke hører noget.

Vi vil gøre opmærksomme på, at alle med symptomer på Covid-19 bedes melde afbud til gruppen, så vi minimerer risikoen for spredning.

Tak for jeres forståelse, og vi glæder os til at se jer alle igen!

Spørgsmål rettes til Anne Bach på ab@skyggeboern.dk.

Hvis du er interesseret i at starte i gruppe i Aalborg, skal du også kontakte Anne, og hvis du ønsker at starte i København, skal du kontakte Nanna Holt på nh@skyggeboern.dk.