Gå til indhold
Corona status

Alt bliver godt igen

Dagene og ugerne går, og nu er det efterhånden også en hel måned siden, vi valgte at følge Sundhedsstyrelsen og regeringens anbefalinger om at undlade at mødes i større forsamlinger, og dermed lukkede ned for vores SKYGGEBØRN grupper på landsplan.

Det bliver alt sammen godt igen

Vi var i SKYGGEBØRN ikke i tvivl den gang. Vi har et særligt hensyn til især vores børn, men også til de forældre, søskende og andre i familierne som er i risikogruppen.

Tilbage i starten af marts troede vi på, at det næppe kunne vare meget længere end et par uger, måske med en enkelt forlængelse, og så var vi tilbage igen!

Siden er det gået slag i slag, og lige nu er der ikke udsigt til, at vi kan samles igen indenfor den næste måned. Vi må kigge frem til midt maj, før der åbnes op for større forsamlinger – og det må vi anse store dele af vores grupper i SKYGGEBØRN for værende med op til 15-20 børn.

.

Vi er her stadig i SKYGGEBØRN, og vi tænker dagligt over vores næste skridt.

Vi har dog været enige om, at vi må holde ud – og holde afstand lidt tid endnu. Vi synes vores ansvaret for jer alle er for stort til, at vi går vores egne veje i den her situation.

SKYGGEBØRN følger de anbefalinger, vi får af myndighederne, og det bliver vi ved med – fordi det er i overensstemmelse med vores idegrundlag og værdier, at vi passer på hinanden. Vi vil ligeledes kunne kigge jer alle i øjnene med god samvittighed, når alt det her er overstået, og vi skal mødes igen.

Vi har også i SKYGGEBØRN overvejet flere måder at kunne mødes på, eller alternative måde at mødes på:

  • Mindre grupper – færre deltagere – skiftevis deltagelse – walk and talk i mindre grupper, lukkede Facebookgrupper, og alt muligt andet der kan gøre, at vi holder kontakten til hinanden ved lige.
     

Men vi har endnu ikke fundet en løsning, der kan praktiseres, så vi alle føler os trygge.

SKYGGEBØRN er her stadig i det daglige – og kan kontaktes, hvis I har brug for en snak, og hvis det er helt svært, så åbner vi op for en snak med jer på den ene alle den anden måde.

Vi savner jer og glæder os til at vi igen kan mødes – ”som vi plejer, men på en ny måde!!”


De kærligste hilsner fra alle os – til alle jer!!!