Gå til indhold

Vil du med på Skyggebørns team?

Vi søger en deltidsansat barselsvikar til hovedkontoret i Aalborg.

.
Barselsvikar

Vi mangler dig på hovedkontoret i Aalborg

Vores dygtige psykolog og faglige koordinator Anne Bach går på barsel ved udgangen af november. Anne varetager i sin stilling som psykolog både psykologfaglige og koordinerende opgaver, så vi kommer til at savne hende. Det er her, du kommer ind i billedet! Nu hvor Anne for en stund er ude af billedet, søger vi en barselsvikar til et 12 måneders vikariat. Din opgave bliver at overtage Annes koordinerende og administrative opgaver. Vi kan garantere dig, at to dage ikke bliver ens. Du bliver en del af et spændende meningsfyldt miljø, hvor dine opgaver vil være meget forskelligartede. 

 

.

Som person er det vigtigt at du er udadvendt, nysgerrig, fleksibel og empatisk. Du skal nemlig hjælpe os med at udleve Skyggebørns grundlag: At hjælpe så mange børn og unge som muligt. Har du erfaring i forhold til at arbejde med børn og unge, eller har du kendskab til samarbejde med frivillige fra foreningslivet, vil det være et plus.

Du bliver en del af et lille team, hvor dagligdagens opgaver spænder vidt. Vi er både specialister og generalister, og ingen opgave er for stor eller lille til, at vi kaster os over den.
 

Dine primære opgaver

 • Koordinering af frivillige i Aalborg. Herunder bl.a. rekruttering, intern kommunikation, faglig og praktisk rådgivning.
 • Koordinering og administration af deltagere i grupperne. Det vil sige fordeling af børn og unge i grupper, kontakt med børnenes pårørende, indledende samtaler med potentielt nye børn i grupper m.v.
 • Overordnet ansvar for den faglige udvikling af Skyggebørns frivillige, hvilket indbefatter at arrangere faglige arrangementer som supervision, temaaftner og sociale arrangementer.
 • Ad hoc deltagelse i gruppemøder.
 • ERFA med faglige koordinatorer i København og Aarhus.
 • I samarbejde med Jes Dige gå til hånde med børnefaglige opgaver.
 • Kontaktperson til interessenter, såsom studerende, praktikanter og fagprofessionelle.
 • Digital kommunikation i begrænset omgang (haster-nyheder SoMe) + spørgsmål Facebook.


Sekundære opgaver

 • Administrative opgaver knyttet til Skyggebørn overordnet.
 • Koordination af kursusaktiviteter.
 • Håndtere og administrere vores private medlemmer.

Fordeling af arbejdstid
Primære opgaver: 25 timer om ugen – fleksibel arbejdstid.
Sekundære opgaver: Denne del sat til 5 timer om ugen.

Tiltrædelse 1. november, og så har du 4 uger sammen med Anne Bach.

Spørgsmål om primære opgaver kan rettes til Anne Bach på ab@skyggeboern.dk. Andre spørgsmål kan rettes til bestyrelsesformand Preben Hansen på pha@skyggeboern.dk.

Ansøgning sendes til info@skyggeboern.dk senest 17. september kl. 12.00. Samtaler afholdes fredag 24. september i Slotsgade.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Skyggebørn
Skyggebørn er en forening med hovedsæde i Aalborg, der laver samtalegrupper for børn og unge i sorg. Skyggebørn er stiftet af Jes Dige, som har arbejdet med børn og unges sorg i 30 år. 
I Aalborg har vi 10 grupper med børn og unge, der er sorgramt på grund af dødsfald i nærmeste relationer, eller lever i familier med alvorlig sygdom. Vores grupper i Aalborg faciliteres af 25 frivillige gruppeledere, der mødes med deltagerne hver anden uge.