Gå til indhold
Nyt hold

Skyggebørns nye bestyrelse på plads

.
Ny bestyrelse

Nyt hold klar til de næste 4 år

Vores nye bestyrelse er klar til at følge op på den positive udvikling, vi har oplevet de sidste 4 år.

Ny på formandsposten er Preben Hansen som i forvejen er et velkendt ansigt i Skyggebørn regi – han har været koordinator på sekretariatet siden november 2019 og har et indgående kendskab til foreningens arbejde.

Nyvalgt er også Søren Bjerregaard som har hjulpet os med fundraising siden 2017, så han har været med i maskinrummet siden vi startede.

.

Elsebeth Ørskov fortsætter som næstformand, Susanne Thorlund Nielsen som kasserer og Anne Olsen, Bettina Rønnest og Per Kalstrup som medlem af bestyrelsen. Stærk bestyrelse! Velkommen til jer. 😊 Den nye bestyrelse fortsætter arbejdet med at udbrede kendskabet til Skyggebørn, så vi får mulighed for at hjælpe så mange sorgramte børn og unge som overhovedet muligt – i dag er der omkring 275 i Aalborg, København og Aarhus. 

Men som Preben udtrykker det, så er bestyrelsens arbejde kun en bid af forklaringen på den positive udvikling, vi har oplevet de sidste 4 år. Uden frivillige ildsjæle – intet Skyggebørn. Tusind tak til de 45 frivillige gruppeledere som gør en kæmpe forskel ude i grupperne. Og tak for den opbakning vi mærker fra medlemmer, organisationer, fonde og erhvervsliv. Uden jeres støtte ville det ikke være muligt at hjælpe så mange.