Kursus-kalender

KURSUSKALENDER 2018 

Kursusleder er Jes Dige.

VEJLE: 5. – 6. – 7. NOVEMBER

KURSUSKALENDER 2019

AALBORG: 11. – 14. FEBRUAR
KØBENHAVN: 11. -14. MARTS
VEJLE: 20. – 22. MAJ
KØBENHAVN: 19. – 21. AUGUST
AALBORG: 9. – 11. SEPTEMBER

OM KURSET

Kurset er for dig, der overvejer at starte din egen samtalegruppe. Dig, der allerede har kastet dig ud i arbejdet med børn og unge i sorg, men gerne vil have flere redskaber og indsigt, eller dig, der ganske enkelt ønsker viden om børn i sorg; Måske fordi du er pædagog, lærer eller sygeplejerske.

De fleste, der deltager i vores tre-dages kursus, har en børnefaglig uddannelse eller baggrund, men det er ikke et krav. Det kan også være, at du selv har oplevet et stort tab i dit liv, og gerne vil bruge dine egne erfaringer til at hjælpe børn, der står i en lignende situation?

I kurset bliver du blandt andet introduceret for – og trænet i – den “børnefaglige” samtale. Hvordan taler man som voksen med barnet i sorg? Stiller man åbne eller lukkede spørgsmål? Og hvad gør man, hvis barnet bliver meget berørt? Vi sætter også sorgen ind i et kulturelt perspektiv: Hvordan tackler vi i den danske kultur døden og sorgen, og hvordan smitter kulturen af på måden, vi forholder os til børn i sorg?

Kurset koster 4500, inklusiv morgenmad, frokost og te/kaffe. Vi starter hver dag kl. 09, og har undervisning indtil cirka 15:30.
Opfølgning koster 1500,-

Du er mere end velkommen til at kontakte os for mere information.