SKYGGEBØRN fremtidssikrer

Vi har længe været presset på en øget tilstrømning af børn/familier, ikke mindst set i lyset af den opmærksomhed som de fire udsendelser på DR2 har kastet af sig. Samtidig med, har SKYGGEBØRN hele tiden en dialog med fonde og erhvervsliv, om at optimere vores tilbud til også at være landsdækkende.

I den nyligt indgåede aftale med Spar Nord Fonden er to vigtige forudsætninger blevet udtalt – nemlig at brede tilbuddet ud på landsplan, i prioriteret rækkefølge København og Aarhus, ligesom det er påpeget, at der er en organisatorisk usikkerhed i, at der blot er en enkelt ansat. Gennemsnitsalderen på den ene ansatte vi har, er nu på 70 år.

Bestyrelsen har diskuteret emnet, og derfor har vi kigget på de muligheder der har været for at sikre SKYGGEBØRNs fremtid.Vi er glade for at kunne meddele, at vi nu er kommet i mål med ansættelse af Anne Bach, der fra 1. august 2019, efter færdiggjort psykologuddannelse, tiltræder i en fuldtidsstilling. Anne er ikke fremmed med SKYGGEBØRNs aktiviteter, idet hun i de sidste 2,5 år har udgjort en solid akse i én af vores grupper.

Dette gør os i stand til, over de næste år, at indføre Anne i de praksisser og værdier som er styrende for SKYGGEBØRNs aktiviteter. Anne får sit fundament i Aalborg mens Jes Dige, som en naturlig del af den ekspansion der finder sted, i den nærmeste tid, vil stå for at folde aktiviteterne i København ud.

Med venlig hilsen

Per Andersen                                         Jes Dige

Bestyrelsesformand                             Daglig leder