Gå til indhold
Kontakt

Kender du et barn i sorg?
Eller har du lyst til at støtte os?

Kontakt os

Her kan du møde administration og bestyrelse i Skyggebørn

Filter:
Jes Dige, Stifter.
Jes Dige

Stifter

Ansvarsområder

Jes har gennem mange år afholdt foredrag for forskellige slags publikum, og har desuden ansvaret for Skyggebørns tredagskursus. Derudover har har individuelle samtaler i begrænset omfang, og har på 30. år sorggrupper (B1 og T1). 

Baggrund

Jes har igennem snart 30 år været en fremtrædende skikkelse indenfor arbejdet med børn i sorg. 

Det var Jes, der stod bag oprettelsen og driften af de allerførste samtalegrupper i Danmark. Han er ligeledes stifter af foreningen SKYGGEBØRN, og er i dag psykologisk konsulent. 

Jes har medvirket i flere store dokumentarproduktioner, senest i DR2-dokumentaren "Børnene fra Sorggruppen" fra marts 2019, som omhandlede fire af vores unge fra en teenagegruppe. Han har desuden medvirket i DR1-dokumentaren "Mor er død - men det taler vi ikke om", der blev vist i foråret 2016.

Privat bor Jes i Jammerbugt med sin kone Hanna, som han har to voksne børn med. Han har desuden en flok dejlige børnebørn, som han værdsætter at bruge tid med.

Kontakt

jesdige@skyggeboern.dk
T: +45 2012 2209

Astrid Bøgh Ramlov, Faglig koordinator, Aarhus.
Astrid Bøgh Ramlov

Faglig koordinator, Aarhus

Ansvarsområder

Astrid er ansat som faglig koordinator i Aarhus. Hun har tidligere været frivillig gruppeleder ved Skyggebørn i Aalborg, hvor hun har været tilknyttet Børnegruppe B3 fra januar 2020 og er efter endt barsel blevet tilknyttet afdelingen i Aarhus. Her indgår hun som gruppeleder i Børnegruppe B1 og er blandt mangeartede opgaver Skyggebørns kontaktperson i Aarhus i relation til familier og andre interessenter. 

Baggrund

Astrid er født i 1994 i Aalborg, men bor nu i Åbyhøj sammen med sin kæreste Jeppe, deres søn Carl og deres hund Luna. Hun er uddannet sociolog med en kandidat i Socialt Arbejde og har bred erfaring indenfor den frivillige verden.

Astrid har tidligere beskæftiget sig med kvalitetssikring af frivillig socialt arbejde og ønsker derfor at bidrage til, at børn i sorg oplever sig set, hørt og inddraget i samtalerne og i samværet som grupperne i Skyggebørn netop kan bidrage med.

Kontakt

aarhus@skyggeboern.dk
T: 25 42 78 98

Rikke Fallesen, Faglig koordinator, Esbjerg.
Rikke Fallesen

Faglig koordinator, Esbjerg

Ansvarsområder

Rikke er ansat som faglig koordinator i Esbjerg.

Hun startede som frivillig gruppeleder i Teenagegruppe1, da Esbjerg afdelingen startede op i august 2022 og er nu også gruppeleder i Børnegruppe1.

Rikke er Skyggebørns kontaktperson i Esbjerg. Hun vil tage sig af henvendelser i relation til: sorggrupper, børn, unge, familier, frivillige og andre interessenter. 

Baggrund

Rikke er født i 1982. Hun bor i Esbjerg med sin mand og tre børn.

Hun er uddannet sygeplejerske og har erfaring med kritisk sygdom, sorg og tab fra sit tidligere arbejde på Intensiv afdeling. 

Rikke har tidligere haft sorggrupper for børn og unge i Esbjerg og fortsætte nu under Skyggebørn.

 

Kontakt

esbjerg@skyggeboern.dk

Jane Løvenfald, Faglig koordinator, København.
Jane Løvenfald

Faglig koordinator, København

Ansvarsområder

Jane er vores faglige koordinator i København. Hun blev frivillig i Skyggebørn i maj 2021 og har siden været gruppeleder i den ene af vores ungegrupper og nu også gruppeleder i vores nyopstartet børnegruppe.

 

Baggrund

Jane er født i 1975, gift, har to drenge og er bosat på Amager. Hun er uddannet jordemoder og Familie og Psykoterapeut MPF. 
 

Kontakt

kbh@skyggeboern.dk

Preben Hansen, Frivillig.
Preben Hansen

Frivillig

Ansvarsområder

Preben hjælper med administrative og kommercielle opgaver i Skyggebørn.

Baggrund

Kom til verden i 1960, og har arbejdet 34 år i forsikringsbranchen (Hafnia Forsikring, Alm. Brand og Thisted Forsikring) og 1 ½ år som salgschef i AaB 2013-2014. Været assurandør i 15 år med B2B og B2C, og forskellige ledelsesmæssige opgaver i 20 år. 

Preben tog en planlagt tidlig exit fra arbejdsmarkedet (salgsdirektør i Thisted Forsikring) november 2019, og startede herefter hos Skyggebørn som frivillig. Har været bestyrelsesformand fra marts 2021 til marts 2023. 

 

Kontakt

pha@skyggeboern.dk
T: +45 4050 0055

Birgitte Schjødte, Kommunikation.
Birgitte Schjødte

Kommunikation

Ansvarsområder

Birgitte er en del af kommunikationsteamet i Skyggebørn. Hun sidder med tekster og nyheder til hjemmesiden, nyhedsbreve og opslag til vores LinkedIn-profil.

Baggrund

Hun bor tæt ved Mariager fjord sammen med sin familie. Arbejder i det daglige som tekstforfatter og grafiker i B logic Marketing.

Hun er særligt optaget af at flere får øjnene op for Skyggebørns vigtige arbejde, så endnu flere børn og unge får mulighed for at komme med i en sorggruppe. 

Kontakt

bs@skyggeboern.dk

Lotte Thomsen, Partner & Eventkoordinator.
Lotte Thomsen

Partner & Eventkoordinator

Ansvarsområder

Lotte Thomsen er vores Partner- & Eventkoordinator.  

Det kræver et godt økonomisk fundament for at så mange børn og unge som muligt kan hjælpes - hver en krone tæller.

Derfor er Lottes ansvarsområde at skabe den tætte dialog med erhvervsvirksomheder og organisationer i hele Danmark, som ønsker at identificere sig med Skyggebørns værdier. 

Herudover står hun for at søsætte foredrag og events mm., hvor erhvervslivet kan aktivere deres partnerskab. 

Baggrund

Lotte har været en del af Aalborg Kongres & Kultur Center i over 20 år – sidst som sponsorchef, hvor hun har varetaget kontakten til erhvervslivet og deres interesser.  

Inden var Lotte event- og sponsorkoordinator, hvor hun blandt andet har været med til at tegne AKKCs ansigt udadtil.

Kontakt Lotte på mobil 3070 3311 og hør nærmere om dine muligheder for at blive en del af Skyggebørn.

Kontakt

lotte@skyggeboern.dk

Marlene Ægidiussen Jensen, Teamkoordinator/faglig koordinator, Aalborg.
Marlene Ægidiussen Jensen

Teamkoordinator/faglig koordinator, Aalborg

Ansvarsområder

Marlenes opgave er at sætte 30 års erfaringer med sorgarbejde på formel. Jes Diges metode - Skyggebørns DNA, nedfældes på skrift. 

Derudover skal hun i samarbejde med Jes udvikle nye kursustilbud og undervisningsmateriale til frivillige, pårørende og faggrupper. 

Baggrund

Marlene er sygeplejerske og har arbejdet på kræftafdelingen på Aalborg Sygehus i 17 år, hvor hun har arbejdet med uddannelse, udvikling, undervisning og forskning.


 

Kontakt

maaj@skyggeboern.dk

Marianne Reenberg, Formand.
Marianne Reenberg

Formand

Ansvarsområder

Marianne er valgt som bestyrelsesformand i Skyggebørn i 2023. I samarbejde med den øvrige bestyrelse, vil Mariannes primære opgaver blive at arbejde med strategi, vidensdeling og kultur, samt branding og repræsentation af Skyggebørn. 

Baggrund

Marianne er 53 år og bor i Aalborg. 

Marianne har de seneste 25 år arbejdet med HR og ledelsesudvikling og brænder for at sikre en tydelig sammenhæng mellem strategien og de opgaver, som både medarbejdere og frivillige bruger mange kræfter på.

Til dagligt er Marianne HR Development Director i Mekoprint A/S. Den systemisk narretive metode, som anvendes i Skyggebørn har Marianne med sig fra sin M. Sc. i ledelse og organisationsteori og kan derfra genkende det virksomme stof, der er forbundet med at tale om det, vi ellers ikke taler om.

Kontakt

marianne@skyggeboern.dk
T: 31554398

Betinna Rønnest, Bestyrelse.
Betinna Rønnest

Bestyrelse

Ansvarsområder

Betinna har været i Skyggebørns bestyrelse siden 2020. Betinnas primære opgaver er dokumentation af Skyggebørns DNA, udvikling af kurser og oplæring af ansatte.

Baggrund

Betinna er 49 år og bor sammen med sin mand og sine to hjemmeboende børn. Derudover har hun to udeboende bonusbørn.

Betinna er sygeplejerske og har i 15 år arbejdet inden for kræftområdet på Aalborg Universitetshospital. Hun er hospicechef på hospice Vangen i Nørresundby.

Inden Betinna trådte ind i bestyrelsen var hun selv frivillig sorggruppeleder i en af vores teenagegrupper i Aalborg. Her startede hun som frivillig i august 2019.

Kontakt
Ditte Hartvig, Bestyrelse.
Ditte Hartvig

Bestyrelse

Ansvarsområder

Ditte er valgt ind i Skyggebørns bestyrelse i 2023. Dittes primære opgaver bliver at arbejde med strategi, vidensdeling og kultur.

Baggrund

Ditte er 38 år og bor i Aalborg.

Ditte er Chief People & Strategy Officer (CPSO) hos Luksusbaby A/S. Derudover er hun censor på universiteterne indenfor fagene organisation, strategi og ledelse på MBA , kandidat og bachelor studier.

Ditte brænder for at omsætte forretningsstrategier til konkrete indsatser ud fra en overbevisning om, at det er mennesker og deres adfærd, der i sidste ende står bag realiserede resultater og dermed en virksomhed eller organisations succes. 

Ditte er selv skyggebarn. Hun mistede som 16-årig en forælder og oplevede sorgen som en ensom størrelse. Hun tror på, at samtale og dialog er med til at lette tyngden af sorgen. Derfor sætter hun en ære i at være en del af Skyggebørn, og vil gerne bidrage til Skyggebørns vækst.

Kontakt

ditte@skyggeboern.dk

Søren Bjerregaard Pedersen, Bestyrelse.
Søren Bjerregaard Pedersen

Bestyrelse

Ansvarsområder

Sørens ansvarsområder er hovedsageligt omkring indtægter, strategi og etablering/drift af et ambassadørnetværk.

Baggrund

Søren er 39 år og bor i Støvring med Ane og 3 drenge.

Søren er til daglig direktør i virksomheden Cemtec, som faciliterer og udvikler projekter indenfor grøn omstilling og bæredygtighed. Søren er uddannet kandidat fra Aalborg Universitet og har en executive MBA i Innovation og Ledelse fra Business Institute i Aalborg.

Kontakt

sbp@skyggeboern.dk
T: 20279242

Marianne Kruse, Bestyrelse.
Marianne Kruse

Bestyrelse

Ansvarsområder

Marianne Kruse er valgt ind i bestyrelsen i 2023. Mariannes primære opgaver bliver at arbejde med at udbrede kendskabet til Skyggebørn og øge indtjeningen. 

Baggrund

Marianne er 39 år og bor i København sammen med Kasper og deres tre piger på 3, 9 og 12 år.

Marianne arbejder som coach og konsulent, og har både private klienter og er aktiv i forskellige virksomheder og bestyrelser, hvor hun coacher ledere. Desuden er hun uddannet yogalærer og er i gang med en familieterapeutuddannelse. 

Marianne er selv skyggebarn. Hun mistede sin mor i 1990, da hun var 8 år gammel. 

Kontakt
Karin Ødum, Kasserer.
Karin Ødum

Kasserer

Ansvarsområder

Karin Ødum er genvalgt til Skyggebørns bestyrelse i 2023. Karins primære opgave er rollen som foreningens kasserer. 

Baggrund

Karin har 2 voksne børn.

Karin har stor erfaring med bogholderi og økonomi, som hun har arbejdet med altid. Siden 2003 som bogholder hos Olesens Busser i Støvring.

Karin brænder for at hjælpe børn i sorg. Hun ved, hvor meget det betyder, at børnene får den hjælp, de har brug for. Karins egen datter gik i sorggruppe hos Jes i Kræftens Bekæmpelse for 20 år siden. Hun døde af leukæmi i 2002.

Kontakt

karin@skyggeboern.dk