Gå til indhold

Impulsiv idé gav en lidt alternativ indsamling

En ferie til Cypern er årsagen til, at vi netop har fået overrakt 40.000 kr. til vores sorggrupper.

.
Stærkt gået

Impulsiv idé giver 40.000 kr til Skyggebørns arbejde

For et år siden kendte Lene, Anja, Trine, Nadia og Lena slet ikke til Skyggebørn. Nu har de lige indsamlet 40.000 kr til os – på den vildeste gåtur, du overhovedet kan forestille dig: Fra Nibe over Aggersund, Attrup, Dæmningen ved Gjøl, Aalborg lufthavn til Kulturbroen i Aalborg – en rute på 100 km. Nogle af de sejeste snupper sådan en gåtur på 24 timer. Pigerne klarede turen på 18 timer og 13 minutter!

 

 

.

Idéen til den noget alternative indsamling opstod en aften i september på Cypern sidste år, hvor Lena og en veninde var på ferie. ”Der var nok gået lidt for meget hygge i det hele, blev vi enige om. Og mens vi sad der og snakkede om ekstra kilo og for lidt motion, opstod en skør tanke: Hvad med at gå 100 km – og lave det til et offentligt event, hvor der samtidig bliver samlet ind til et velgørende formål?”

Otte måneder, en hel del Panodiler og vabler senere:
Vi har lige haft besøg af @100 km traverne i Slotsgade, og vi er altså vildt imponerede og taknemlige over de trængsler, de bogstaveligt talt er gået igennem for vores skyld!

 

 

 

Se alle billederne fra gåturen
Vild oplevelse

Gåturen var alle vablerne værd

“Vi kendte ikke Skyggebørn i forvejen, men da vi ledte efter et velgørende formål, vi kunne give opmærksomhed og støtte med gåturen faldt vi over sorggrupperne for børn. Vi er selv mødre, så det ramte noget i os.

Det har været en vild oplevelse at mærke den opbakning og velvilje, vi er blevet mødt med de sidste måneder. Ikke bare fra virksomheder og privatpersoner, der ligesom vi, synes det var et godt formål at støtte. På ruten har folk stået og vinket til os – og skudt med konfettirør. Så kan du lidt igen.”
100 km traverne