Gå til indhold
Bliv frivillig

Vil du hjælpe børn og unge i sorg?

Skyggebørn har flere end 70 frivillige i Aalborg, Aarhus, Esbjerg og København. Vil du også have et frivilligt arbejde, hvor du hjælper børn og unge i sorg?

Bliv frivillig

Leder du efter et frivilligt arbejde med børn og unge?

Skyggebørn er en frivillig forening, der hjælper sorgramte børn og unge. Hver anden uge mødes omtrent 350 børn og unge i en af vores sorggrupper. Det kan kun lade sig gøre med hjælp fra de mange frivillige, der faciliterer grupperne. I øjeblikket er der tilknyttet over 70 frivillige på landsplan, hvoraf de fleste er gruppeledere i sorggrupperne – men vi har løbende brug for nye frivillige i både Aalborg, Aarhus, Esbjerg og København. 

Vi bruger primært frivillige i vores sorggrupper, der enten har en børnefaglig uddannelse, er studerende på en relevant uddannelse, som fx psykologi eller pædagogik, eller selv har haft sorg tæt inde på livet. Det er dog ikke et krav, at man skal have erfaring inden for sorgområdet, hvis bare du tør gå ind i sorgen med børnene.

Du kommer på sorgkursus, inden du bliver gruppeleder, så du kender vores metode. I hver af grupperne er der 3 gruppeledere, så du ikke står alene med ansvaret for en gruppe. Hvis du gerne vil tilbyde Skyggebørn din hjælp på anden vis, hører vi også meget gerne fra dig.

 

Vi tager nye frivillige ind i takt med at vi åbner nye grupper og afdelinger, så du er  velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i et meningsfyldt frivilligt arbejde med børn og unge. Skriv til os, så gemmer vi din henvendelse i vores frivilligkartotek.

Hvis du har spørgsmål angående frivilligt arbejde i Aalborg, er du meget velkommen til at kontakte os på: aalborg@skyggeboern.dk.

Spørgsmål angående frivilligt arbejde i København kan du stille på: kbh@skyggeboern.dk, og spørgsmål og henvendelser til Aarhus og Esbjerg sendes til henholdsvis: aarhus@skyggeboern.dk og esbjerg@skyggeboern.dk.

Vi forlanger børneattest på alle personer i Skyggebørn – både de ansatte, de frivillige, bestyrelsen og alle andre, der er involveret i foreningens arbejde.

Bliv frivillig i Skyggebørn

Vil du hjælpe børn og unge i sorg?

Så vil vi gerne vide mere om dig.
Send din ansøgning via formularen, når du går til næste side.
Vi tilføjer dig til vores frivillig-kartotek og kontakter dig, når vi
mangler én med din profil.

Jeg vil gerne være frivillig

Min historie