Gå til indhold

Skyggebørns ambassadører

Skyggebørns ambassadører hjælper os med at udbrede kendskabet til foreningens arbejde.

På en fælles mission

Vores ambassadører hjælper os med at udbrede kendskabet til Skyggebørn.

Sorgramte børn og unge har brug for omgivelsernes forståelse i mange helt almindelige hverdagssituationer. Ofte føler de sig misforstået og ladt alene. Derfor er der også brug for at flest muligt ved, hvad det vil sige at være skyggebarn, ved hvor vigtigt det er at møde børnene med empati og nysgerrighed. 

Ambassadørerne hjælper os med denne vigtige mission på hver deres måde.

.
Freja Heuckendorff

Jeg er selv skyggebarn

"Jeg ved, hvor vigtigt Skyggebørns arbejde er, og jeg brænder for at kunne være med til at støtte op om det, og den indsats foreningen gør. Jeg vil gerne være med til at vise andre, at man kan træde ud af skyggen, stå stærkt i sig selv & opnå store mål/bedrifter."

For Freja har træning været en “lykkepille” i en ellers sorgfuld periode i hendes liv. Begge hendes forældre blev ramt af kræft, da hun var 19. Træning blev hendes frirum. Her lader hun op, finder styrke, håb og mod til at kunne klare hverdagens udfordringer. 

Fundraisingsamarbejde 2024
Frem mod VASA LOPPET (90 km langrendsløb i Sverige d. 2 marts) afholder Freja en række trænings workshops rundt omkring i Nordjylland. Deltagergebyrer doneres til Skyggebørn.


(Fotograf: Katerina Komselis)

Træn med og støt Skyggebørn
.
Stine Rex

Løber med hjertet

Ultraløber Stine Rex var hurtigt til at sige ja, til at blive vores ambassadør, da vi spurgte, om hun vil hjælpe med at udbrede kendskabet til Skyggebørn. Hun greb opfordringen og koblede sit verdensrekordforsøg med en indsamling.
 
På 72 timer: 
 
satte hun en vild verdensrekord og løb 505 km 
etablerede en folkefest i Aabybro
indsamlede over 446.400 til Skyggebørn
og skabte omtale og eksponering af vores organisation i hele landet
 
”Det er det det vildeste, jeg nogensinde har gjort,” siger Stine.