Bliv medlem

Støt børn & unge

Private kan tegne medlemskab hos Skyggebørn.

For at kunne hjælpe alle de børn, vi gerne vil hjælpe, har foreningen Skyggebørn brug for DIN hjælp. Vi modtager nemlig ingen offentlige midler, og derfor har vi brug for al den hjælp, vi kan få, fra både erhvervsliv og privatpersoner.

Når du melder dig ind i Skyggebørn er du med til at sikre, at børn og unge i sorg får den hjælp og støtte, som de har brug for, og som de fortjener. Sorg kan være ekstremt belastende for et barn, og vi ved, at mange bliver isolerede og får svært ved at knytte bånd til andre. Derfor er det så vigtigt, at de får den rette hjælp!

Med din hjælp kan vi sikre den gratis hjælp til børnene og deres familie, og vi kan arbejde målrettet for at oplyse og undervise børnenes nære omgivelser, så også de får de rette redskaber til at hjælpe det sorgramte børn.

Det koster kun 300 kr. årligt at være med til at hjælpe børnene.

Hvis du som privatperson eller virksomhed har lyst til at donere udover medlemskab, kan du kontakte Preben Hansen på pha@skyggeboern.dk eller indbetale direkte til vores konto – reg. 7459 konto 000 128 7375 eller via mobilepay på 30523. Husk at oplyse dit navn/din virksomheds navn, så vi kan se, hvem der hjælper os!

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Skyggebørn!

 

 

 

 

 

Bliv medlem