Grupper i København

I København er der i skrivende stund 1 børnegruppe, 1 teenagegruppe, og fra 16. maj en ungegruppe (18-28 år).
Grupperne mødes ved landsforeningen, Liv & Død, på Nikolaj Plads på 1. sal.

Gruppelederne for småbørnsgruppen og teeangegruppen er: (ovenstående billede)(fra venstre:)
Inge
Maj Britt
Helle
Kirsten

For kommende Ungegruppe (18-28 år) er: (nedenstående billede) (fra venstre:)
Ditte
Karsten
Nanna

Ditte er uddannet journalist, mastercoach og yogalærer og har i mere end 10 år arbejdet med unge. Blandt andet som social iværksætter på Nørrebro og som højskolelærer i udlandet. Ditte mistede sin far som niårig og udgav i 2018 bogen Vis mig dine tårer – til dig, der har mistet far eller mor, som er en personlig historie med professionelle perspektiver (fra bl.a. Jes Dige) på sorgarbejdet.

Nanna er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, ernæringsterapeut og pædagog og har i mere end 10 år arbejdet med personlig udvikling, børn og unge og har bl.a. været frivillig i fem år hos Børns Vilkår.

Karsten er uddannet sygeplejerske og psykoterapeut og har i mange år arbejdet som konsulent og underviser ift. kommunikation, personlig udvikling og coaching.

“Vi er alle tre optaget af, at sorggruppen skal være et trygt og tillidsfuldt rum, hvor både de gode minder kan få liv, og vi kan tale om sorgen og alt det, der gør virkelig ondt og kan være svært for andre at forstå. Livet ændre sig hele tiden, vi modnes og sorgen viser sig på nye måder sammen med de forandringer hverdagen byder på. I gruppetiden er hovedformålet at give tid og plads til alle aspekter af sorgen og være sammen om det, der fylder lige nu”.

Har du spørgsmål til grupperne, kan du skrive direkte til koebenhavn@skyggeboern.dk