Netværksgruppe for voksne skyggebørn

Grundet stor efterspørgsel, åbner SKYGGEBØRN i foråret 2020 dørene for de voksne skyggebørn. Hvis du er 30+, har mistet en forælder eller søskende i din barndom og aldrig har fået hjælp i dette henseende, så læs videre!

Vi har valgt at kalde gruppen for ’Netværksgruppe for voksne skyggebørn’, da konceptet adskiller sig fra vores normale grupper. Formen på gruppen vil blive skabt og justeret løbende af både os og jer i takt med, at vi finder ud af, hvad der virker eller ej. Fast er dog, at man mødes over en kop kaffe og snakker med andre, der ligesom én selv har mistet i sin barndom.

Gruppen mødes fem gange i løbet af første halvår af 2020, og hvis du melder dig til, forventer vi, at du deltager alle fem gange i Aalborg. Datoerne er følgende:

– Onsdag d. 26/2 kl. 19-21
– Onsdag d. 25/3 kl. 19-21
– Onsdag d. 22/4 kl. 19-21
– Onsdag d. 20/5 kl. 19-21
– Onsdag d. 17/6 kl. 19-21

Hvis du ønsker at være en af de 20, der får en plads i gruppen, kontakt da Anne Bach på ab@skyggeboern.dk, hvor du kort beskriver din situation. Idet der kun er 20 pladser, kan vi ikke garantere, at alle får en plads, og vi kan endnu ikke afgøre, om vi udbyder flere pladser eller grupper på et senere tidspunkt.