SKYGGEBØRN åbner i Aarhus

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere, at SKYGGEBØRN åbner en afdeling i Aarhus efter sommerferien.

SKYGGEBØRN er en organisation, der hjælper børn, teenagere og unge, som er i sorg. Vores arbejde med sorg dækker over enten at have mistet en person, som man havde en nær relation til, eller over at man har en nærtstående, som er kronisk eller livstruende syg (forælder, søskende, papforælder m.m.). Vores primære tilbud er samtalegrupper til børn/unge i alderen 3-28 år, hvor de deles op i tre forskellige alderstrin og mødes hver 14. dag. Grupperne faciliteres af frivillige med en børnefaglig baggrund. Læs mere om vores tilbud her: https://skyggeboern.dk/om-skyggeboern/

Vi har lavet et fantastisk samarbejde med VIA University College Aarhus i forbindelse med åbningen. Samarbejdet betyder, at VIA stiller lokaler til rådighed for vores samtalegrupper på deres campus beliggende på Hedeager 2, 8200 Aarhus. Desuden skal vi have et samarbejde med forskellige uddannelser på VIA. Det glæder vi os meget til.

Er du interesseret i at få dit barn med i en af vores grupper, så skriv en mail til aarhus@skyggeboern.dk, hvor du oplyser barnets (eller den unges) navn, alder, by samt årsag til henvendelsen. Vi svarer først på henvendelserne efter sommerferien, men jo før du skriver, jo bedre.

Vi har styr på vores nuværende team af frivillige til Aarhus-afdelingen, men henvendelser ang. frivillighed eller andet sendes også til ovenstående mail.

Følg os på vores sociale medier:

Facebook: klik her.

Instagram: klik her.

LinkedIn: klik her.

Henvendelser ang. Aalborg-afdelingen sendes til Anne Bach på ab@skyggeboern.dk, og henvendelser ang. København sendes til Jes Dige på jesdige@skyggeboern.dk.